tiistai 15. maaliskuuta 2011

3 A:n aamu...

(Mutkin ruokittiin)

... Oli tänään yhtä kuin aamiainen, aurinko ja aarteita sillä pidimme Lasipalatsilla bloggareille ja toimittajille uusien tuotteidemme katselmuksen aamiaisen yhteydessä.


Eat & Joy Maatilatorilta saatiin kahta erilaista leipää ja marjoja <3


Valiolta saatiin luomu tuotteita. Valion luomu omenamehu on muuten älyttömän hyvää!Näytillä oli mm. ensi kevään ja syksyn tuotteita joita ei ole vielä kaupalla nähty. Lisäksi tosiaan ensi syksyn tuotteet jotka ovat vielä olleet vain jälleenmyyjille näytillä. Kuvassa näytetään jo lanseerattua ja keväämmällä myyntiin tulevaa Sifti-laukkua jossa on aurinkopaneeli edessä. Edessä olevaan taskuun voi sujauttaa kännykän, kameran tai muun elektronisen laitteen ja se latautuu laukussa aurinkovoimalla! Kuvassa indiedaysissa No Fashion Victims-blogia kirjoittava Emmi.

Ja kurkkaus siihen salaiseen syksyn mallistoon. Luvassa mahtavia alkuperäisellä "havu-kuosilla" olevia teltansuojus-mekkoja ja hameita, ihania lämpimiä takkeja joissa vähän meri ja military henkeä ja ainiin tekoturkista. Tekoturkikset tulevat perustajamme Seija Lukkalan entisen SL-studion varastoista. Ajatus Globe Hopeen syntyikin juuri siitä kun Lukkala kyseenalaisti jatkuvasti uuden materiaalin tekemisen (sillä hetkellä tekoturkisten). Nyt vanhat tekoturkikset ovat saaneet uudenelämän laukuissa ja ihanissa hatuissa. Nämä ihanuudet tulevat siis esille ensi vuonna, jaksaa sitten taas uuden talven läpi.

Paikalletulijat saivat henkilökohtaisen esittelyn materiaaleihin ja malliston tuotteiden muotoiluun. Minä henkilökohtaisesti lasipalatsin myyjänä voin luvata saman myös kaikille niille jotka tulevat myöhemminkin liikkeeseemme. (Kahvin ja pullan saattaa joutua tuomaan itse mukanaan.)

Kiitos kaikille jotka oli mukana tänään aamiaisella! Ne jotka ei päässeet mukaan, tai jotka eivät pääse myymäläämme katsomaan tämän kevään uutuuksia: lupaan tässä samalla esitellä uusia tuotteita täällä yksitellen. Ainakin ensi kevään materiaaleista löytyy muutama mehevä tarina materiaalien alkuperästä (ainakin ensimmäisen kuvan päälläni oleva paita omaa hyvän elämäntarinan).
Hyvää kevään alkua!

2 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Aika hyvännäköiset safkat!

Globe Hope kirjoitti...

Ja näissä näkö ei petä! :D Nami nami!