tiistai 22. maaliskuuta 2011

Nummela in my mind

Heippis!
Kävin tänään tehtaallamme Nummelassa kurkkimassa sekä hakemassa materiaaleja erääseen projektiin (kerron tästä lisää pikemmiten). Otin retkeltä kuvia tehtaalta, ja ajattelin hieman jakaa niitä kanssanne.
 Vaikka itse luulen jo tuntevani tehtaamme läpikotaisin  vietettyäni siellä koko viime kesän, yllätyn silti joka kerta paikan päällä sen monipuolisuudesta: mikä aarreaitta! Se kuvaa paikkaa parhaiten, materiaalivarasto on vakuuttava.

Joskus saamme lahjotuksina mitä erilaisimpia materiaaleja asiakkaiden vahoista verhoista yritysmateriaaleihin, joita emme voi lakisääteisesti käyttää mallistoissamme tai sitten sen takia, että materiaalia on liian vähän/se on liian huonokuntoista. Tämän takia mallistojen materiaalit ovat oikeastaan kaikki ostettuja materiaaleja. Kumminkaan nämä lahjoitetutkaan materiaalit eivät mene hukkaan. Osallistumme aika ajoin erilaisiin tuunaus/kierrätys/askartelu tehtaisiin/projekteihin, joihin lahjoitamme tai joihin muuten osallistumme materiaalivarastomme avulla. Tällainen tehdas oli esimerkiksi lasipalatsilla viime talvena, jossa kaikki halukkaat saivat askarrella Globe Hope materiaaleista joulukoristeita ilmaiseksi.  Tänään etsimme samanlaisella tarkoituksella materiaalia tapahtumaan jolla koitetaan aktivoida syrjäytymisen vaarassa olevia nuoria, sekä projektiin joka pyrkii tiedottamaan ja informoimaan itämerestä ja ilmastomuutoksesta. Kerron näistä kahdesta projektista tarkemmin lisää myöhemmin. Ajattelin myös käydä jossain vaiheessa tarkemmin läpi Nummelan tehtaamme elämää, mutta nyt siis lähinnä vain pikainen sneaky preview ja tietoa tulevasta. Keväisiin näkemisiin!

2 kommenttia:

jenninkainen kirjoitti...

Jään innolla odottamaan lisätietoja projekteista!

Anonyymi kirjoitti...

Lupaan kertoa niistä pian! :)