lauantai 19. helmikuuta 2011

Uudistunut Globe Hope-blogi!


( Syksy2010/talvi2011 makuupussi takki)

Heippa!


Kuten ulkoasustakin varmaan jo huomaa, on Globe Hope-blogimme uudistunut. Uudessa blogissa tulen päästämään teidät lähemmäs yritystämme, esittelen tuotteitamme tarkemmin ja käyn läpi materiaaliemme tarinoita, kerron myös GH-uutiset ja saatan joskus antaa vinkkejä tapahtumista sekä sivuta myös muita kierrätykseen liittyviä aiheita yrityksemme ulkopuolelta. Ajatukset ovat pyörineet myös vähän kauempanakin ja tavoite on tietysti tähdissä, mutta näistä ajatuksista lisää tulevaisuudessa.

Blogia kirjoittaa suurimmaksi osaksi minä, Erika (kerron itsestäni lisää bloggauksen lopussa niin ei juttu keskeydy turhaan.) Hauska kumminkin jo tutustua. Täällä saattaa vierailla myös muita tiimimme jäseniä jakamassa puheenvuoroja kanssani. Esittelen piakkoin koko tiimimme jäsenet, jotta pääsette etukäteen tutustumaan.

Lyhyesti sanottuna kirjoitan siis suomalaisen designyrityksen Globe Hopen arjesta ja kaikenlaisesta pöhinästä sen sisällä ja ympärillä.

(Kesä 2011 malliston takki ja mekko)

Voisin ensin kertoa hieman yrityksestä jonka ympärillä tämä koko blogi pyörii. Globe Hope on vuonna 2001 perustettu suomalainen yritys (löydä tuotteistamme Avainnippu-tunnus!) jonka päämaja sijaitsee Nummelassa. Siellä suurinosa tämänhetkisestä alle 20 hengen tiimimistämme puuhailee kierrätyksen maailmassa. Nummelasta käsin hoituu Globe Hopen materiaalien varastointi, huolto ja käsittely, malliompelu, kankaanpainanta (kaikki kankaamme on käsin painettuja), hallinto, markkinointi, suunnittelu ja tilausten käsittely. Nummelasta löytyy myös tehtaanmyymälä, josta on helppo tehdä löytöjä joita ei muualta saisi.
Globe Hopella ei ole varsinaista omaa tehdasta, vaan valmistutamme tuotteemme mahdollisimman lähellä Nummelaa sekä Suomalaisissa että Virolaisissa yrityksissä. Pyrimme huomioimaan kaikessa toiminnassamme esteettiset, eettiset ja ekologiset arvot. Esimerkiksi voisi nostaa vaikka tuotekorttimme, joissa käytämme tavallisten tarrojen sijasta maissitaroja joiden ansiosta tuotekortit on helppo kierrättää.

Tänä päivänä Globe Hope tuotteita voi ostaa ympäri suomen sekä ulkomailta. Tehtaanmyymälän lisäksi meillä on tällä hetkellä yksi oma myymälä Helsingin Lasipalatsissa.Tähän asiaan tulee kumminkin pian muutos, ja tätä muutosta tulen seuraamaan täällä blogissakin.

(Lasipalatsin myymälän avajaiset kesä 2010)

Ja sitten kai pitäisi kertoa jotain itsestäni. Nimeni on Erika, olen aikaisemminkin kirjoittanut jonkin verran aikaisempaan blogiimme. Saavuin ensimmäisen kerran Globe Hopelle harjoitteluni ohella kesällä 2010. En kuitenkaan malttanut pysyä yrityksestä poissa ja sain onnekseni jatkaa Globe Hopella töiden puolesta heti harjoitteluni jälkeen ja teen nyt Lasipalatsin myymälässämme töitä. Meillä on muuten tällä hetkellä töissä kolme (itseni mukaanlukien) harjoittelusta yritykseen jäänyttä naista. Kerron näistä kahdesta muusta myöhemmin lisää. Globe Hopessa työskentelyn ohella minä opiskelen vielä ainakin noin vuoden verran itsestäni Vestonomia. Tämä pokemon-nimitys tarkoittaa suomenkielellä jonkinlaista vaatetusalan ammattilaista. Koitan hyödyntää opintojani kertomalla täällä lisää materiaaleistamme sekä keskittymällä ehkä hitusen enemmän Globe Hopen vaatteisiin.
(Minä Lasipalatsin myymälän avajaisissa kesällä 2010)

Mutta tosiaa, tästä alkaa siis uudistunut Globe Hope Blogi! Olkaa ihmeessä aktiivisia, kertokaa ehdotuksia ja esittäkää kysymyksiä.

Terkuin,
Erika

Ei kommentteja: