maanantai 2. toukokuuta 2011

Suunnittelijat ohoi!

Nyt olisi tilaisuus päästää sisäinen printti-suunnittelijansa valloilleen. Nimittäin laitettiin tänään alulleen Globe Hopen oma suunnittelukilpailu jossa palkintona  mm. 300€ arvoinen lahjakortti myymälöihimme.
Kisan tarkoituksena on suunnitella Globe Hope-henkinen T-paitaprintti tämän kesän mallistoomme.
Printti tullaan tekemään seripainotekniikalla valkoiseen ekopuuvilla T-paitaan ja se tulee sekä naisten että miesten paitoihin. Tämän kesän mallistomme teemana on mummola, mutta T-paita printti voi olla mikä tahansa, kunhan se on Globe Hope tyyliin oivaltava, hauskaa, ekohenkistä, positiivista, leikkisää sekä vastuullista.

Lisätietoja kilpailusta Globe Hopen nettisivuilta

Jos haluat osallistua kilpailuun toimi näin:

Toimita oma ehdotuksesi sähköpostin liitteenä pienen kertomuksen kera jpg- tai pdf-muodossa osoitteeseen info@globehope.com (tiedostokoko max. 1Mb). Laita aiheeksi "Printtikilpailu". Kerro viestissä muutamalla sanalla itsestäsi ja siitä, mikä sinua inspiroi printtiä suunnitellessasi. Lähetä ehdotuksesi 22.5.2011 mennessä.

Palkkioksi tuotantoon valitun printin suunnitelija saa 300€ arvoisen lahjakortin Globe Hopen myymälään. Lisäksi suunnittelija saa nimensä tuotteeseen sekä tietysti rutkasti mainetta ja kunniaa (mm. GH:n kuukauden ystävä -osastolla)! 

Dodiin! Kaikki piirtelemään ehdotuksia!

Ei kommentteja: