keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kuvia Kaapelitehtaalta, euroviisut, synttärikuukausi... Nyt on pöhinää


Suomi tosiaan herää kevään tullen.Nyt pitää jatkaa tätä Globe Hopen ympärillä tapahtuvien asioiden jakamista, jonka aloitin viime kirjoituksessani.

Lupasin ottaa kuvia viime viikonlopun Kaapelitehtaalla järjestetystä muotinäytöksestä ja tässä muutama meidän osiosta:
 Kuvassa Sininen Friidu-mekko (vasemmalla). Friidu on valmistettu ylijääneistä kankaista (deadstock). Mallilla jaloissaan (vasemmalla) myös Globe Hopen kierrätysmateriaaleista valmistetut sandaalit.

 Kuvassa punainen Kaivo-toppi on valmistettu 60-70 luvulla Venäjältä Suomeen tulleista kukkakuosisista kankaista, hame on valmistettu Ranskan armeijan ylijäämävaraston kasseista.

 Kuvassa olevan laukun materiaali on valmistettu ylijääneistä sairaalan työntekijöiden työvaatteista. Värit määrittelivät hoitajien "arvon"/työtehtävän. Laukkuun on lisäksi käsinpainettu tämän kesän pitsi-kuosiamme.

 Kuvassa Markka-mekko, joka on valmistettu samoista materiaaleista kuin ensimmäisen kuvan mekko ja lisäksi siinä on yläosassa ylijäämä trikoota. Korvike-takki on armeijan ylijäämävarastoista kuten laukkukin, jossa on käytetty pesupussien materiaalia. Laukussa myös käsinprintattu pitsi-kuosi. 

 Mallilla on jalassaan myös Globe Hopen kengät joissa on vetoketjukiinnitys päällisissä joka mahdollistaa päällisten vaihtamisen. Näitä Lasipalatsin liikeessä purje- ja armeijakankaista, kannattaa tulla sovittamaan!

Kiitos malleille ja kaapelitehtaalle!

Sitten Euroviisuihin! Onko monikin seurannut? Jos on, on saattanut myös huomata, että Paradise Oskarilla on päällään melko usein myös Globe Hopea. Life After Helsinki 2007-blogissa ollaan kirjoitettu juttu Oscarin ja Globe Hopen yhteistyöstä: ilkar.blogspot.com. Hauska huomaus on se, että Globe Hopen Lasipalatsin liike sijaitsee samalla paikalla kuin Euroviisu fanien info-piste oli vuonna 2007. Blogin kirjoittaja pitää tätä kohtalon tuomana merkkinä siitä kuinka hyvä yhteistyö on Globe Hopen ja Paradise Oskarin välillä. Hehee!
Myös Ilta Lehdessä on ollut juttu yhteistyöstä: iltalehti.fi
Kuva Kai Sinervo/HS Kuvassa Globe Hope T-paita ja Oskar
Hienoa hienoa, ja Oskar on kuulemma päässyt finaaleihin asti. Hurraa! Onnea ja menestystä Oskarille ja kisa jännitystä katsojille. Tässä tuli näköjään taas yksi hyvä syy katsoa TV:tä :D


Ja vielä lisää uutisia. Nyt Toukokuussa tulee kuluneeksi vuosi siitä kun avasimme Lasipalatsin liikeemme. Lisäksi tässä kuussa avaamme ensimmäistä kertaa myös toisen liikkeemme Helsinkiin Kiseleffin tiloihin. Juhlinnan kunniaksi Lasipalatsin liikkeessä joka viikko uusia tuotteita alennuksella. Tällä viikolla liikkeessä on ollut alennuksella ihania kesämekkoja. Uusia tuotteita tuodaan liikeeseen tietyin väliajoin ja niitä voi ostaa Lasipalatsin liikkeestä alennettuun hintaan vain tämän kuun ajan. Kiiruusti katsomaan, osa tuotteista on erikoiseriä joita ei tule muuten enää myyntiin.

Ei kommentteja: