sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Nyt'on hurjaa


Hehee
Paljon tapahtuu Globe Hopen ympärillä ja ympäristössä. 
Ensimmäisenä uutisia uudesta myymälästä.
Kävin alkuviikosta katsomassa Kiseleffin tiloihin tulevan uuden myymälämme remonttia:
 Aika paljon oltiin jo saatu aikaiseksi. Lattiasta osa on alkuperäistä ja osa on uutta. Shakkikuvion kanssa ja laattojen parissa kohdattiin muutamia ongelmia. Ei ole helppoa löytää alkuperäisen kaltaisia laattoja uutena versiona. Kuvassa uudet laatat ja omasta mielestäni ne on vat oikein passelit!

 Tulevan myymälän sisustusta on suunniteltu yhteistyössä Natalia Ritarin kanssa, joka on suunnitellut yleisilmeen lisäksi uniikkeja kalusteita tilaan. Kuvassa Nokian Gummitehtaan tuttuja kalusteita joita on käytetty myös Lasipalatsin myymälässä. Uniikit kalusteet näkee luultavasti lähempänä avajaisia. Mukana toivottavasti mös erittäin päräyttävältä kuulostanut uniikki kierrätysmateriaaleista valmistettu valaisin. 

 Sisustuksessa käytämme muutenkin mahdollisimman paljon (jälleen!) kierrätysmateriaaleja. Jotain huisia on muun muassa suunnitteilla vanhoista vesiputkista.

 Ja seinään on päässyt samoja paistolautoja kuin Lasipalatsissakin. Nämä ovat omat lempparini, useassa laudassa on nähtävissä vanhat kengänpohjien paistojäljet. Näitä pääsee kohta tiirailemaan lähempääkin.

Ja maalari maalaa taloa. Työryhmästä kaikki on päässeet remppaan mukaan työharjoittelijoista toimitusjohtajaan. Uuden Globe Hope-myymälän avajaisia vietetään nyt toukokuun lopussa. Laitan tarkempaa tietoa myöhemmin, mutta melko nappuloilla ollaan jo!

Kävin eilen Kaapelitehtaan Kierrätystehtaalla kiertelemässä.
Globe Hope on paikalla taas tänäkin vuonna ja tänään itsekin paikalla taas myyjänä. Tässä kumminkin tunnelmia eiliseltä:
Vapaan taidekoulun installatio
Ilmaistorin kuhinaa
Green Streerin irttarivalikoima
Globe Hopen myyntipiste
Sama paikka, nähdään täällä tänään!
Työväenopiston pisteellä oli ihania makuvesiä. Paikalla sai myös osallistua tunnista yrtit-kilpailuun. Jos näyttää oikein hankalaa naamaa voi saada apua tunnistamiseen "että oppisitte tästä jotain :D. Kilpailusta voi voittaa ilmaisen kurssin työväenopistolta.
Yläkerrassa on myös työpajoja
Mukana taas viime vuona suosiota kerännyt saumuriralli ja ompelupiste.
Sekä näytöksiä. Kuvassa Remaken muotinäytös. Tänään yritän päästä ottamaan kuvia muotinäytökseen jossa mukana myös Globe Hope.
Mutta nyt Kaapelitehtaalle. Hyvää äitienpäivää!

Ei kommentteja: