lauantai 2. huhtikuuta 2011

Uutuuksia Lasipalatsin myymälässä

Lisää kevät/kesä 2011 tuotteita on saapunut myymäläämme. Joukossa mm. kovaa vauhtia menevät vanhoista nahkatakeista tehdyt pikkulaukut:
Kuvan alareunassa muuten allekirjoittaneen sormi, "niitä" voi näkyä kuvissa nyt vähän useammin. Menin aamulla tiputtamaan kamerani hienosti asfaltille ja automaattitarkennus sanoi *Poks. Nyt sitten rullaillaan käsin, on se vaan kovin raskasta.
Näistä laukuista pitää mainita, että niitä saattaa tulla vain yksi tai kaksi samanlaista. Laukut tehdään nahkatakeista joten yhdestä takista saadaan vain muutama valmis tuote.Eli kannattaa tulla pikaisesti valitsemaan omat! ; ) Laukkujen sisällä on samaa kukkakangasta jota olemme käyttäneet myös muissa kevään/kesän tuotteissamme. Kuvassa sinisenä:

Tämä kukkakangas on tullut meille Nummelalaiselta kangastukkurilta.Alunperin kangas on tullut Suomeen Venäjältä 60-70-luvuilla jonkin kaupan vastineena. Aitoa retro kukkakuosia siis! Itse olen ihastunut siniseen kukkakuosiin ja T-paitaan jonka meidän GH tiimin Inkan on alunperin ideoinut. T-paita on vyötäröltä tiukka ja levenee sitten alaspäin kauniisti. Suosittelen tulemaan kokeilemaan, näyttää päällä erilaiselta kuin henkarissa.
Aitiopaikalla Ralli-laukku vanhoista nahkatakeista ja turvavöistä, very shiny.
Lasipalatsilta voi nyt myös tehdä oman varaukset nyt tuotannossa olevasta Sifti-laukustamme joka on tehty purjeista ja jossa on edessä aurinkokenno jonka avulla voi ladata etutaskussa olevan kännykän tai mp3-soittimen.
mm. tekniikka&talous on tehnyt Sifti-laukustamme jutun, sekä good news! from finland.
 

 Kävin tänään myös animalian eläin!-tapahtumassa Bio Rexissä ja sain todella hyviä reseptejä kivalta Tofu-mieheltä, hinguin muutaman reseptikirjan perään ja maistoin uusia vegenakkeja... Ja ainiin! Näin Sannan askartelemassa GH-pajalla. Pajalla oli tullessani lasten vuoro askarrella (Bio rexissä oli juuri loppunut tapahtuman lastenohjelmat) ja  näin monia hienoja ja iloisia tuunattuja lippiksiä ja aamutohveleita.

Ei kommentteja: