keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Lasipalatsin myymälässä uusia tuotteita


Helou!

Nopea päivitys myymälästämme. Saimme lisää tämän kevät/kesän uusia tuotteita myymäläämme. Nyt ensiesiintymisensä Lasipalatsin myymälässä tekivät alla olevassa kuvassa esiintyvät Korvike-takki ja Markka-mekko:
Kuva globehope.com
Markkaa löytyy myös sinisenä, se on valmistettu ylijäämä kankaista; kukallisesta viskoosi kankaasta sekä yksivärisestä trikoosta. Korvike-takki on tehty armeijan ylijäämävarastojen takeista. Napit tulee samasta paikasta.
 Jos mietitte näitä pieniä toimituksiamme joita tippuu myymälään vähän väliä voinen kertoa jotain mallistojemme kiertokulusta. Globe Hopella on periaatteessa aina kaksi mallistoa/vuosi. Nämä mallistot jaetaan vielä kukin kahteen toimitukseen. Kumminkin käyttäessämme useita pieniä alihankkijoita tuotteita saattaa saapua tehtaallemme eri aikoihin. Lisäksi saatamme keksiä täydennystuotteita kesken malliston. Näin tehdään jos jokin mallistossa olevaan tuotteeseen varattu materiaali loppuu kesken tai jos saadaan jokin erä materiaalia jota ei vain voida jättää käyttämättä (/josta keksitään jokin mesevä tuote).
Eli kaikenlaista pientä yllätystä voi tiputella Lasipalatsin myymälään mallistojen puitteissa tai niiden lomassa. Tämä olikin yksi syy perustaa blogi, jotta voisimme kertoa teille aina uusista tuotteista, muutoksista ja yllätys tuotteista.

Kiseleff sisältä, ennen remonttia. Kuva stay.com
Yksi isompi uutinen on uusi ja toinen lajissaan: myymälämme joka avataan ensi kuussa Helsingin Kiseleffin tiloihin. Yritän päästä paikan päälle ottamaan kuvia remontista ja kertoa teille tapahtumista ja avajaisista sitä mukaa kun itse saan tietoa. Nyt paikalla on kuulemma "perustyöt" tehty ja pääsemme vihdoin mylläämään paikkoja kunnolla Globe Hope-tyylisiksi. Mutta kerron tästä asiasta lisää pikemmiten, mutta tiedonjanoisille: juttu myymälästä Globe Hopen nettisivuilla

Kuva globehope.com
Kävimme muuten myös (tai en minä, mutta osa meidän porukasta) ison lammen toisella puolella ameerikan mailla. Paikalla ollut Inka on jo lupaillut kertoa hieman lisää asiasta täällä blogin puolella, mutta onpa hän jo ehtinyt siitä kirjoittaa pikkaisen nettisivuillemme. Jutusta pääsee myös katsomaan paikallisia uutisia aiheesta seuraamalla sivulla olevia linkkejä. Hellurei! Jätän lisälöpinät Inkan kerrottavaksi.

Ei kommentteja: