lauantai 16. huhtikuuta 2011

Sisustusmatkalla Minnan kanssa

Onko kukaan katsonut kyseistä ohjelmaa Liv-televisiokanavalta?
Ohjelmassa juontaja sisustusarkkitehti Minna Lindberg kiertelee erilaisissa maissa ja paikoissa esitellen sisustusta, arkkitehtuuria ja elämäntapaa. Kaiken kaikkiaan omasta mielestäni leppoinen ja hyvän mielen ohjelma.

Miksi sitten puhelen tästä ohjelmasta?
Osa on saattanut huomata Minna Lindbergin haastattelun Globe Hopen nettisivuilta (http://www.globehope.com/fi/friends/) ja osa on saattanut myös ohjelmaa katsoessa huomata Minnan vaatteissa jotain tuttua. Minna nimittäin käyttää suurimmaksi osaksi Globe Hopen tuotteita ohjelmassa. Yksi hyvä syy lisää seurata ohjelmaa!

 Itse tykästyin tästä jaksosta jossa Minna esittelee omaa Helsinkiään ja käy minulle tärkeässä paikassa, Käpylä-Kumpula akselilla. Jakso on kuvattu vieläpä kesällä ja kyläjuhlien aikoihin, ihana kesä.
Olen myös nähnyt sarjassa jakson jossa kierrettiin ekologisia taloja ja asumismuotoja läpi. Kaikenlaisia jänniä asuntoja sitä onkin.

Kannattaa katsella ohjelmaa jos tulee sateinen tai muuten vain kotoinen päivä.

2 kommenttia:

anni kirjoitti...

Totta! Mäkin katselen, silloin kun osun kohdalle. Leppoisaa menoa!

:-)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Ja olen samaa mieltä. Tälläisiä hyvänmielen ohjelmia voisi olla enemmänkin, vaikka niiden murhanselvitys-ohjelmien vaihtoehdoksi.