lauantai 21. toukokuuta 2011

Kuvia Kiseleffin uudesta myymälästämme

Hei sehän on jo muutamaa pientä asiaa vailla valmis!
 
 
 
 
 
 
 
 

... Ja tältä siellä nyt näyttää! Natalia Ritarin suunnittelemat upeat kierrätyslamput olivat vielä asentamatta, mutta muuten oli valmiin näköistä. Sama nerokas nainen oli vastannut monesta muustakin kaupan sisustuksen elementeistä. Materiaaleina on jälleen käytetty kierrätysmateriaaleja vesiputkista paistoalustoihin. Ensi viikolla 26. päivä on paikan avajaiset jonne olette tervetulleita! Siellä on Lasipalatsiin verrattuna tuplasti enemmän tilaa, ihanan valoisaa ja mitkä näköalat! Nähdään siellä!

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kuvia Kaapelitehtaalta, euroviisut, synttärikuukausi... Nyt on pöhinää


Suomi tosiaan herää kevään tullen.Nyt pitää jatkaa tätä Globe Hopen ympärillä tapahtuvien asioiden jakamista, jonka aloitin viime kirjoituksessani.

Lupasin ottaa kuvia viime viikonlopun Kaapelitehtaalla järjestetystä muotinäytöksestä ja tässä muutama meidän osiosta:
 Kuvassa Sininen Friidu-mekko (vasemmalla). Friidu on valmistettu ylijääneistä kankaista (deadstock). Mallilla jaloissaan (vasemmalla) myös Globe Hopen kierrätysmateriaaleista valmistetut sandaalit.

 Kuvassa punainen Kaivo-toppi on valmistettu 60-70 luvulla Venäjältä Suomeen tulleista kukkakuosisista kankaista, hame on valmistettu Ranskan armeijan ylijäämävaraston kasseista.

 Kuvassa olevan laukun materiaali on valmistettu ylijääneistä sairaalan työntekijöiden työvaatteista. Värit määrittelivät hoitajien "arvon"/työtehtävän. Laukkuun on lisäksi käsinpainettu tämän kesän pitsi-kuosiamme.

 Kuvassa Markka-mekko, joka on valmistettu samoista materiaaleista kuin ensimmäisen kuvan mekko ja lisäksi siinä on yläosassa ylijäämä trikoota. Korvike-takki on armeijan ylijäämävarastoista kuten laukkukin, jossa on käytetty pesupussien materiaalia. Laukussa myös käsinprintattu pitsi-kuosi. 

 Mallilla on jalassaan myös Globe Hopen kengät joissa on vetoketjukiinnitys päällisissä joka mahdollistaa päällisten vaihtamisen. Näitä Lasipalatsin liikeessä purje- ja armeijakankaista, kannattaa tulla sovittamaan!

Kiitos malleille ja kaapelitehtaalle!

Sitten Euroviisuihin! Onko monikin seurannut? Jos on, on saattanut myös huomata, että Paradise Oskarilla on päällään melko usein myös Globe Hopea. Life After Helsinki 2007-blogissa ollaan kirjoitettu juttu Oscarin ja Globe Hopen yhteistyöstä: ilkar.blogspot.com. Hauska huomaus on se, että Globe Hopen Lasipalatsin liike sijaitsee samalla paikalla kuin Euroviisu fanien info-piste oli vuonna 2007. Blogin kirjoittaja pitää tätä kohtalon tuomana merkkinä siitä kuinka hyvä yhteistyö on Globe Hopen ja Paradise Oskarin välillä. Hehee!
Myös Ilta Lehdessä on ollut juttu yhteistyöstä: iltalehti.fi
Kuva Kai Sinervo/HS Kuvassa Globe Hope T-paita ja Oskar
Hienoa hienoa, ja Oskar on kuulemma päässyt finaaleihin asti. Hurraa! Onnea ja menestystä Oskarille ja kisa jännitystä katsojille. Tässä tuli näköjään taas yksi hyvä syy katsoa TV:tä :D


Ja vielä lisää uutisia. Nyt Toukokuussa tulee kuluneeksi vuosi siitä kun avasimme Lasipalatsin liikeemme. Lisäksi tässä kuussa avaamme ensimmäistä kertaa myös toisen liikkeemme Helsinkiin Kiseleffin tiloihin. Juhlinnan kunniaksi Lasipalatsin liikkeessä joka viikko uusia tuotteita alennuksella. Tällä viikolla liikkeessä on ollut alennuksella ihania kesämekkoja. Uusia tuotteita tuodaan liikeeseen tietyin väliajoin ja niitä voi ostaa Lasipalatsin liikkeestä alennettuun hintaan vain tämän kuun ajan. Kiiruusti katsomaan, osa tuotteista on erikoiseriä joita ei tule muuten enää myyntiin.

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Nyt'on hurjaa


Hehee
Paljon tapahtuu Globe Hopen ympärillä ja ympäristössä. 
Ensimmäisenä uutisia uudesta myymälästä.
Kävin alkuviikosta katsomassa Kiseleffin tiloihin tulevan uuden myymälämme remonttia:
 Aika paljon oltiin jo saatu aikaiseksi. Lattiasta osa on alkuperäistä ja osa on uutta. Shakkikuvion kanssa ja laattojen parissa kohdattiin muutamia ongelmia. Ei ole helppoa löytää alkuperäisen kaltaisia laattoja uutena versiona. Kuvassa uudet laatat ja omasta mielestäni ne on vat oikein passelit!

 Tulevan myymälän sisustusta on suunniteltu yhteistyössä Natalia Ritarin kanssa, joka on suunnitellut yleisilmeen lisäksi uniikkeja kalusteita tilaan. Kuvassa Nokian Gummitehtaan tuttuja kalusteita joita on käytetty myös Lasipalatsin myymälässä. Uniikit kalusteet näkee luultavasti lähempänä avajaisia. Mukana toivottavasti mös erittäin päräyttävältä kuulostanut uniikki kierrätysmateriaaleista valmistettu valaisin. 

 Sisustuksessa käytämme muutenkin mahdollisimman paljon (jälleen!) kierrätysmateriaaleja. Jotain huisia on muun muassa suunnitteilla vanhoista vesiputkista.

 Ja seinään on päässyt samoja paistolautoja kuin Lasipalatsissakin. Nämä ovat omat lempparini, useassa laudassa on nähtävissä vanhat kengänpohjien paistojäljet. Näitä pääsee kohta tiirailemaan lähempääkin.

Ja maalari maalaa taloa. Työryhmästä kaikki on päässeet remppaan mukaan työharjoittelijoista toimitusjohtajaan. Uuden Globe Hope-myymälän avajaisia vietetään nyt toukokuun lopussa. Laitan tarkempaa tietoa myöhemmin, mutta melko nappuloilla ollaan jo!

Kävin eilen Kaapelitehtaan Kierrätystehtaalla kiertelemässä.
Globe Hope on paikalla taas tänäkin vuonna ja tänään itsekin paikalla taas myyjänä. Tässä kumminkin tunnelmia eiliseltä:
Vapaan taidekoulun installatio
Ilmaistorin kuhinaa
Green Streerin irttarivalikoima
Globe Hopen myyntipiste
Sama paikka, nähdään täällä tänään!
Työväenopiston pisteellä oli ihania makuvesiä. Paikalla sai myös osallistua tunnista yrtit-kilpailuun. Jos näyttää oikein hankalaa naamaa voi saada apua tunnistamiseen "että oppisitte tästä jotain :D. Kilpailusta voi voittaa ilmaisen kurssin työväenopistolta.
Yläkerrassa on myös työpajoja
Mukana taas viime vuona suosiota kerännyt saumuriralli ja ompelupiste.
Sekä näytöksiä. Kuvassa Remaken muotinäytös. Tänään yritän päästä ottamaan kuvia muotinäytökseen jossa mukana myös Globe Hope.
Mutta nyt Kaapelitehtaalle. Hyvää äitienpäivää!





maanantai 2. toukokuuta 2011

Suunnittelijat ohoi!

Nyt olisi tilaisuus päästää sisäinen printti-suunnittelijansa valloilleen. Nimittäin laitettiin tänään alulleen Globe Hopen oma suunnittelukilpailu jossa palkintona  mm. 300€ arvoinen lahjakortti myymälöihimme.
Kisan tarkoituksena on suunnitella Globe Hope-henkinen T-paitaprintti tämän kesän mallistoomme.
Printti tullaan tekemään seripainotekniikalla valkoiseen ekopuuvilla T-paitaan ja se tulee sekä naisten että miesten paitoihin. Tämän kesän mallistomme teemana on mummola, mutta T-paita printti voi olla mikä tahansa, kunhan se on Globe Hope tyyliin oivaltava, hauskaa, ekohenkistä, positiivista, leikkisää sekä vastuullista.

Lisätietoja kilpailusta Globe Hopen nettisivuilta

Jos haluat osallistua kilpailuun toimi näin:

Toimita oma ehdotuksesi sähköpostin liitteenä pienen kertomuksen kera jpg- tai pdf-muodossa osoitteeseen info@globehope.com (tiedostokoko max. 1Mb). Laita aiheeksi "Printtikilpailu". Kerro viestissä muutamalla sanalla itsestäsi ja siitä, mikä sinua inspiroi printtiä suunnitellessasi. Lähetä ehdotuksesi 22.5.2011 mennessä.

Palkkioksi tuotantoon valitun printin suunnitelija saa 300€ arvoisen lahjakortin Globe Hopen myymälään. Lisäksi suunnittelija saa nimensä tuotteeseen sekä tietysti rutkasti mainetta ja kunniaa (mm. GH:n kuukauden ystävä -osastolla)! 

Dodiin! Kaikki piirtelemään ehdotuksia!